Werken bij

''Voor talent is er altijd plek..''

Krijg jij energie van veranderingen? Jeuken jouw handen wanneer je hoort over een complex vraagstuk bij een klant? Wil het liefst werken in een inhoudelijke en commerciële omgeving op het snijvlak van strategie en leiderschap? FProfs zoekt inspirerende, energieke en vooral ambitieuze collega’s!

Wat wij nu precies doen?

Onze klanten willen duurzaam groeien en ontwikkelen. Daarbij gaat het om de verbinding tussen strategie, management alignment (leiderschap) en veranderen. Wij ondersteunen opdrachtgevers (strategische) groei en doelstellingen te realiseren. Dit doen wij door soms korte en impactvolle interventies te organiseren en soms langdurende (veranderkundige)trajecten te faciliteren. Het team van FProfs werkt (inter)nationaal voor o.a. multinationals, overheden, zakelijke dienstverlening en healthcare. Daarbij gaan wij geen enkele uitdaging uit te weg en halen we onze voldoening uit goede gesprekken, tevreden klanten en nieuwe inzichten.

Wanneer je bij ons past?

Je hebt van nature een drive om je verder te willen ontwikkelen. Je bent gesteld op je vrijheid en kunt autonoom werken. Opdrachtgevers zijn meteen enthousiast over je. Omdat je eerlijk, slim en opmerkzaam bent. Omdat je waarde toevoegt. Binnen het team pak je ruimte en oefen je invloed uit.

We hebben iemand in gedachten met een afgeronde masteropleiding en 2-5 jaar ervaring als adviseur. Iemand die makkelijk schakelt in gezelschappen. Je doorziet patronen bij opdrachtgevers als het gaat om cultuur, samenwerking of besluitvorming. Daarnaast zoeken we iemand die kan ordenen met gezond verstand. Je bent pas tevreden is als het allemaal klopt en klaar is. Wij zoeken iemand met een hoog zelf startend vermogen en een echte hands-on mentaliteit.

Wat je van ons kunt verwachten?

  • Uitdagende opdrachten bij gerenommeerde bedrijven
  • Gesprekspartners op het hoogste niveau bij klanten
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een vitaliteitsbudget
  • Een kantoor op één van de mooiste plekken van Nederland
  • Oneindige ontwikkelmogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn ook erg benieuwd naar jou! Contact opnemen kan via info@fprofs.com en mocht je liever telefonisch kennis maken dan kun je bellen naar 085-9020200.