Team

Robert Wolters

Robert krijgt energie van de zoektocht naar de diepere drive, de kern van een probleem en de reden van bestaan. Zijn specialiteit is de vertaling van een bedrijfsvisie naar een werkbare strategie op nationaal en internationaal niveau. Op een pragmatische manier een uitdaging bekijken en bepalen hoe wendbaar te blijven voor de toekomst. Zijn hospitality hart zorgt ervoor dat hierbij het belang van de klant altijd voorop staat!

Het begeleiden van teams en teamontwikkeling voelt voor Robert als een tweede natuur. Door zich in te leven en in te voelen weet hij wat er nodig is om een volgende stap te maken. Zijn ondernemende karakter, creativiteit en humor helpen hier enorm bij. Hij gaat graag oprecht in gesprek met mensen om hen op een coachende wijze te begeleiden in hun zoektocht naar nieuw leiderschap.

‘Durf groots te denken, begin met een eerste stap en start direct’

Samen met Annemarie heeft Robert 3 kinderen en dat maakt het thuisfront lekker dynamisch. Hij geniet van culinair koken en maakt de lekkerste gerechten voor vrienden & familie, vergezeld met een mooi glas wijn. Aan sport geen gebrek door te mountainbiken op de Veluwse heide. Zaken waar hij enthousiast van wordt? Verre reizen maken, andere culturen ontdekken en nieuwe dingen beleven!