Team

Marleen Rechsteiner

De succesformule voor een geslaagd veranderproces? Iedereen op tijd en eerlijk informeren! Klinkt simpel, maar de praktijk is weerbarstiger. Daarom is Marleen associate geworden bij FProfs, waar ze organisaties ondersteunt met hun communicatie rond organisatiecultuur- en strategie. Eerder heeft ze dit gedaan bij dienstverleners en als freelancer. Kortom: altijd in de weer om menselijk gedrag de juiste kant op te bewegen.

Storytelling is haar vak en haar liefde. Een verhaal moet boeien, verduidelijken en mag niet te lang zijn. Alleen dan blijft een boodschap hangen en krijg je een consistent imago. Ze zet haar creativiteit ook in om professionals te helpen bij hun personal branding en spreken in het openbaar.

“Communicatie in een organisatie is als de olie van een motor”

Marleen houdt van Zuid-Amerika, waar ze tien jaar met haar gezin woonde en het boek ‘Leven zonder Agenda’ schreef over haar zoon met een beperking. In haar vrije tijd helpt ze jongeren bij hun studiekeuze en eerste sollicitaties. Als er dan nog tijd over, is ze te vinden op het water of toneelpodium.