Team

Lisalette Dijkers

Met haar jarenlange ervaring als strategisch adviseur bij de overheid weet Lisalette als geen ander hoe bestuurlijke en politieke processen in zijn werk gaan. Vanuit haar opleiding heeft zij een niet aflatende fascinatie voor geschiedenis, filosofie en culturen. Dit heeft haar overtuigd dat verandering een constante is.

Lisalette zit vol energie die zij aanwendt om tot de kern te komen van een vraagstuk. Vanuit een ‘bird’s – eye view’ weet zij feilloos in te zoomen. Zij geeft direct terug wat zij ziet en durft te vinger op de zere plek te leggen. Door samen te kijken naar een passende stapsgewijze aanpak, waarbij visie en verandering in het DNA worden opgenomen. Kortom, hoe creëer je van een vonk een vonkenregen?

Humor, relativering en ontspanning horen ook absoluut bij haar werkwijze: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Lisalette wordt erg gelukkig van haar gezin met Jawad en haar dochter Niloufar. Met familie en vrienden tijd doorbrengen vindt zij heerlijk evenals wegduiken in een boek. Daarnaast is zij vaak te vinden in de Betuwse natuur met haar paard Churchill.