Team

Jeroen Blok

Jeroen Blok is als associate verbonden aan F-profs. Hij is een senior adviseur/facilitator met jarenlange ervaring in organisaties met stevige transitie- en veranderopgaven.

Hij is binnen FProfs de specialist op gebied van integraal en Lean-management. Als afgestudeerd kwaliteits- en veranderkundige met jarenlange ervaring in verschillende rollen binnen profit- en non-profit, weet hij wat er nodig is om de PDCA echt werkend te krijgen in alle gelederen van de organisatie. En dat gaat voor Jeroen niet alleen over processen en organisatie-inrichting. Hij weet als geen ander hoe essentieel faciliterend leiderschap, multi-disciplinaire samenwerking en een leercultuur bijdragen aan betere prestaties en werkplezier.

''Klant- en resultaatgericht, creatieve denker, scherp, communicator, waarmaker..''

Jeroen is een sparringpartner voor bestuur en management en een ‘safe pair of hands’ als kwartiermaker. Hij werkt met name voor non-profit organisaties zoals zorginstellingen, woningcorporaties en gemeentelijke overheid. Als hij niet aan het werk is, dan zwerft hij het liefst op zijn zeilboot over de wereldzeeën.