Team

Jaap Zijlstra

Vastgelopen processen lostrekken, beweging uitlokken en met veel energie en humor resultaten boeken. Dat kan Jaap als geen ander. Hij biedt steun aan opdrachtgevers om de zaak in beweging te krijgen én te houden. Dit betekent voortdurend dicht op het werk en dicht op de huid opereren om zo de juiste ‘mindset’ uit te lokken.

Jaap is oprecht gepassioneerd over zijn vak. Hij kan er een half uur over vertellen, een halve dag of een veelvoud daarvan. Wat volgens hem FProfs onderscheidt van veel andere bureaus is dat hij met zijn collega’s niet alleen veranderprogramma’s ontwerpt en begeleidt, maar ook in gesprek gaat met de opdrachtgever om te bespreken waar het niet goed gaat. Het onbesprokene bespreekbaar maken is wat hij wil bereiken. Zo is zijn intense persoonlijke relatie die hij heeft met klanten meteen ook zijn commerciële succes.

"Wij doen niet wat een klant vraagt, maar wij doen wat de klant nodig heeft."

Privé heeft Jaap een huis vol pubers, een hond, een kat en kippen. Hij geniet van het drukke gezinsleven en is graag actief bezig. Voor buitenstaanders lijkt hij soms onvermoeibaar maar het is juist te midden van alle hectiek waar hij zich het prettigst voelt.