Team

Herman Rijksen

Herman is gefascineerd door macht en politiek. Ook bij bedrijven. Heeft hij altijd gehad. De systemen, hoe het werkt en wie het voor het zeggen heeft, vindt hij oneindig interessant. Samen met de opdrachtgever observeert, analyseert en kiest hij uiteindelijk voor een passende aanpak en interventie. Dicht op de huid, dicht op het werk, is hem op het lijf geschreven.

"In zekere zin blijf ik een leven lang leren en dat gun ik onze klanten ook.."

Gedreven als hij is richt Herman zich graag op complexe vraagstukken. Des te lastiger de puzzel des te fanatieker hij wordt. Hij past net zo lang verschillende perspectieven toe totdat hij een oplossing heeft gevonden en verwacht dit ook van het team om hem heen. Herman heeft de lat hoog liggen maar maakt ook ruimte voor een goed gesprek. Juist die persoonlijke benadering maakt hem een klankbord voor alle niveaus.

Wanneer Herman niet aan het werk is kun je hem vinden in de sportschool of verzonken in een goed boek. Intern wordt Herman de ‘wandelende encyclopedie’ genoemd aangezien hij zo’n beetje alles gelezen heeft wat te maken heeft met geschiedenis, politiek en maatschappij. Daarnaast heeft Herman een passie voor gastronomie en mooie wijnen, welke hij het liefst zelf inkoopt in het buitenland.