Team

Eugenie Simon

Eugenie is als associate verbonden aan FProfs. Ze heeft haar sporen ruimschoots verdiend op het gebied van scaling-up, commercie en changemanagement. In Eugenie vind je een stevige sparringpartner en een strategisch creatief denker die in staat is een snelle vertaalslag te maken naar een effectieve uitvoering. Haar kracht ligt in het omzetten van ideeën naar concrete oplossingen met een sterke focus op proces, mens en resultaat.

Vanuit verschillende disciplines en perspectieven kijkt Eugenie naar jouw business. Vooral niet denkend in beperkingen en zeker niet aan de gebaande paden. Een grote dosis vakkennis is wat ze meeneemt in combinatie met een scherp oog voor houding, gedrag en emoties. Ze schuwt de confrontatie niet en dan piept, schuurt en kraakt het. En soms is dat gewoon nodig.

“Kwetsbaarheid is de bakermat van innovatie, creativiteit en verandering.”

Typisch Eugenie? Haar kracht, kwetsbaarheid en koppigheid (heus, een tikkeltje maar). Haar harde werken en spreken vanuit het hart. En gewoon zeggen zoals het is, recht door zee met oprechte intenties. Daarnaast is het haar energie die haar zo kenmerkt. Ze ziet kansen, krijgt mensen makkelijk in beweging en ze weet ze persoonlijk te raken.

Eugenie wordt super blij van samen, sporten, dansen op Proud Mary van Tina Turner, erwtensoep met gebakken uitjes en sambal badjak. En niet te vergeten de lucht, ruimte en vrijheid van de polder en het strand. Ze is trotse moeder van twee zonen.