Zo werken we

Denk je erover om met ons samen te werken? Zou je dat nou wel doen? Laten we eerst maar eens vertellen over onze werkwijze, kun je je daarna altijd nog bedenken!

Zonder gekheid: in ons wereldje zijn we best een vreemde eend. Hoe dat komt? Dat weten we niet, maar eigenlijk ook weer wel. Het heeft in ieder geval veel te maken met een aantal uitgangspunten van onze werkwijze.

Ambacht

We gaan als vaklui aan de slag: we vinden de oorzaak van je probleem en laten zien wat het pad naar de oplossing is. Met de juiste aandacht, oog voor detail én het grote plaatje vinden we de sleutel.

Radicale openhartigheid

We zeggen waar het op staat, porren in de zere plek en krijgen de kern boven tafel. Maar niet zonder nuance: we weten precies wat we wel en niet kunnen zeggen. Tegelijkertijd maken we het onbespreekbare bespreekbaar, zodat er ruimte ontstaat voor een oplossing. Dat doen we met elkaar. Sta je daar voor open?

Beschikbaar

Je kunt ons altijd bellen.

Maar wat we eigenlijk bedoelen: als jij in de shit zit, kun je erop vertrouwen dat we je helpen. We zitten dicht op de huid, dicht op het werk en doen wat er nodig is. We ademen betrokkenheid, niet in de laatst plaats omdat we zo van ons werk genieten. We snappen de urgentie, want we voelen ‘m ook.

Zeker niet alleen

Het is te makkelijk om jou en je team een aantal oplossingen aan te dragen en vervolgens weer met de noorderzon te vertrekken. Daarom voelen we ons net zo verantwoordelijk voor het eindresultaat. We nemen je op sleeptouw maar jij blijft aan het roer. Zodat het ook goed blijft gaan zodra we weer weg zijn.

Oneindigenergie

We zeggen het nog maar een keer want het is een belangrijke reden om met ons te werken: ons werk is prachtig. En juist omdat we het zo leuk vinden, zijn we er zo goed in. Of andersom, maakt niet uit. Waar het om gaat is dat we onze passie, ons plezier en onze oneindige energie meenemen en inzetten om jou en je team of organisatie verder te helpen.

Vertrouwen

Al dit moois kan niet ontstaan, zonder onderling vertrouwen. Dat vragen we van jou, maar het is ook wat we je teruggeven: de geruststelling dat het allemaal goed komt. We zorgen voor structuur, ritme, leggen patronen bloot en bieden handvatten, en de volgende stap bepalen we altijd met elkaar.

Zo werken we