Partners

De geestverwantschap die wij onderling bij Fprofs delen zoeken wij ook in onze partners. Juist door intensief samen te werken met gelijkgestemden behalen we de meest uitzonderlijke resultaten. Wij hebben een netwerk aan professionals om ons heen hebben verzameld die ons aanvullen en scherp houden.

Schetswinkel

Als je verandering wilt pakken in een plaatje, dan doen we dat het liefst met Inge van Schetswinkel. Ze lokt creatieve moed uit en lokt kleine én grote groepen live en online uit om daar waar het echt om gaat visueel weer te geven. Iedereen kan tekenen. En zo pak je samen de essentie van waar het over gaat!

Spies & spreken

Een verhaal over verandering is effectief als je het krachtig vertelt. Anne van Spies & Spreken traint bestuurders, managers (individueel en teams) om de kern van het verhaal te vertellen. Presenteren als jezelf in gewone aansprekende taal is te leren. Anne werkt aan glashelder en boeiend spreken, op een manier die bij jou en jullie organisatie past. Zij doet dit echt, eerlijk en bemoedigend!

Lab V

Soms is het nodig om verandering te realiseren door het aanspreken van onbenut potentieel. Of het aantrekken van nieuw talent. Maar hoe weet je wat er in zit als je het nog niet kan zien? Lab V is onze vaste partner voor onder andere management assessments. Als onderdeel van werving of uitgebreide vlootschouw. Zo benutten we ieders talent – bekend of onbekend – voor het realiseren van verandering.

Health coach program

Verandering vraagt energie! We zijn als bureau veel aan de slag met vitaliteit. Van onszelf én van onze opdrachtgevers. We laten ons daarbij inspireren door de innovatieve programma’s van Health Coach Program. Zij bieden een gerichte investering in vitaliteit van mens en organisatie! Zodat je alles kan blijven geven.

Own your Energy

Geen enkel verhaal en geen enkel persoon geeft zo’n inspiratie aan het begin van (of tijdens) een spannend veranderingsproces. Edmond weet als geen ander de lessen uit zijn expedities te vertalen naar gemeenschappelijke taal, concrete inzichten en dappere besluiten van teams in verandering.

Fairlingo

Onze opdrachtgevers brengen ons ook regelmatig over de grens. Moskou, Tblisi, Munchen, Brussel, etc. Dat biedt ons uitdagingen waar we onze tanden in kunnen zetten op gebied van verandervraagstukken, culturele context, fysieke afstand… en taal. Voor dat laatste werken we graag samen met Fairlingo. Die zorgen dat we elkaar in elke taal kunnen verstaan!

Ontwikkelhuis

We werken aan het versterken van adaptief leiderschap in onze veranderprogramma’s. Het vermogen om in een team of organisatie te interveniëren om verandering te realiseren. Soms is een extra investering in persoonlijk leiderschap nodig. Daarvoor werken we samen met het Ontwikkelhuis. Zij bieden impactvolle én gecertificeerde methodes voor leiderschapsontwikkeling.

Get Interactive

We zijn heel trots op wat we doen en bereiken met en voor onze opdrachtgevers. Maar om dat te laten zien aan de buitenwereld is een vak apart (en vinden we niet zo gemakkelijk). Daarvoor werken we samen met Get Interactive. Die snappen wat we doen en vertalen onze passie en professie vervolgens naar de site en sociale media.