Het verhaal van FProfs

"zodat je weet waar je aan begint."

Jaap en Herman ontmoetten elkaar via een headhunter uit Amsterdam. Zonde, ze bleken dorpsgenoten. Sterker nog: hun kinderen zaten bij elkaar in de klas.

De match tussen Jaap en Herman was made in heaven, 2 gelijkgestemde zielen, gepokt en gemazeld, vonden elkaar en schakelden door. Hoewel ze allebei iets achter moesten laten, was de gezamenlijke start van een dynamisch bureau de enige juiste optie: FProfs.

Kiezen voor FProfs is een spannende keuze, want met radicale openhartigheid zeggen we dat wat niemand anders durft te zeggen, maar wel gezegd moet worden. Weet waar je aan begint: we zoeken de sleutel tot het oplossen van je probleem en rusten niet voor we die gevonden hebben.

We weten dat ons vakgebied een mijnenveld is van jargon en tot op zekere hoogte ontkomen we daar ook niet aan. Maar je hoeft niet bang te zijn voor gezwets. Als je vraagt wat we voor je kunnen doen, krijg je dus ook een simpel antwoord: samen maken we je bedrijf beter.

Want je bent echt niet de eerste manager, directeur of eigenaar die ziet dat er iets moet gebeuren maar gewoon niet weet hoe. FProfs helpt je de sleutel te vinden en je uitdagingen op te lossen.

Dat doen we op onze eigen, eigenwijze wijze. Soms voorzichtig, soms met gestrekt been maar altijd met de ambitie om jouw bedrijf beter te maken. Radicaal openhartig, noemen we dat.

"We bijten ons samen met jullie vast in de uitdaging, en laten niet los tot we weer een stap in de goede richting zetten."

Wat die goede richting is, bepalen we ook samen. We vinden namelijk wel dat we altijd naar een doel toe moeten werken. Of dat nu het overwinnen van een crisis is of het verder laten groeien van je bedrijf: we leven mee, maken het ook onze uitdaging en nemen je aan de hand. Als je maar weet dat we geen broodjes gebakken lucht komen verkopen en je vervolgens een dikke factuur sturen. Die komt pas als we onze doelen bereikt hebben.

Hoe lang we samenwerken, dat zien we vanzelf. Soms werken we intensief samen in een programma van een jaar of langer, terwijl je ons het jaar daarop maar 2 keer ziet voor een teamsessie. Of helemaal niet. Wat het ook wordt: hou wel rekening met een langdurige relatie. Want als we met elkaar in het diepe springen, kun je er donder op zeggen dat we persoonlijke, spannende en intense tijden tegemoet gaan.

"We zitten dicht op het werk, dicht op de huid en dat vraagt om wederzijds vertrouwen."

Dat vertrouwen verdienen we graag met ons werk. En daar komt onze ervaring goed van pas. Daardoor weten we namelijk dat het altijd goedkomt. We weten waar we wel en niet aan moeten komen en hebben een flink arsenaal aan handvatten paraat om serieuze stappen te zetten. Ons belangrijkste instrument? Jullie een spiegel voorhouden en uitdagen om scherp en eerlijk te zijn. Alleen dan kunnen we de bestaande situatie of patronen doorbreken en bouwen aan iets beters. En hoewel we echte vakidioten zijn, is er altijd genoeg ruimte voor ontspanning. Niets zo mooi als na een drukke periode samen stoom afblazen in de kroeg. Zo doen we ons werk, zo doen we waar we goed in zijn.

 

Nu je weet waar je aan begint, is de keuze aan jou.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor.