Grootschalige interventies

Veranderen is niet altijd makkelijk. Soms is het nodig om een versnelling aan te brengen of meer impact te organiseren in het proces. Je wilt bijvoorbeeld een punt markeren in de hoofden, harten en agenda’s van alle betrokkenen! Misschien aan het begin van een verandering, of bij het bereiken van een belangrijke mijlpaal. Deze impact bereik je met een grootschalige interventie.

Dat betekent dat je alle betrokkenen, zoals een team van leidinggevenden, medewerkers van een organisatieonderdeel of zelfs het hele bedrijf, bij elkaar brengt en de ambitie, uitdaging en aanpak intensief met elkaar doorleeft. Met de juiste voorbereiding én opvolging van de dag garanderen we dat je veranderproces versnelt. Weet wel: je blijft zelf afzender van de boodschap, dus je zult ook zelf aan het werk moeten.

Zo doen we dat

We hebben inmiddels honderden bijeenkomsten georganiseerd en begeleid, met tussen de 50 en 500 deelnemers. Soms eenmalig als kick-off van een groot veranderproces, soms in een serie om ritme te geven aan de voortgang en verbinding tussen betrokken teams te creëren. Dankzij onze ervaring weten we wat de succesfactoren zijn bij het ontwerpen en begeleiden van een succesvolle bijeenkomst.

Zo kunnen we:

  • ondersteunen bij het verpakken van een lastige boodschap in een aantrekkelijk verhaal;
  • complexe vraagstukken vertalen naar praktische en leerzame workshops;
  • het goede en vaak persoonlijke gesprek uitlokken met een grote groep mensen;
  • de leiding positioneren als afzender en eigenaar van een verandering door het juiste podium te bouwen;
  • een gevoel van eigenaarschap geven door deelnemers zelf aan het werk te zetten met de verandering;
  • slimme opvolging bedenken, waardoor een goede bijeenkomst ook leidt tot werkelijke actie!

Maar misschien nog wel belangrijker: we brengen energie die deelnemers oplaadt om aan de slag te gaan met het realiseren van de ambitie van jouw organisatie.

We geloven niet in een ‘one-size-fits-all’ aanpak.

Wil je weten of een grootschalige interventie ook bij jouw vraagstuk past? Neem contact op om vrijblijvend te sparren!