Uitzendbranche

Jouw klanten zien alleen de uitvoering! Daarom is het belangrijk dat je zorgt voor de onderscheidende executie van een goed doordachte propositie. De uitzendbranche kenmerkt zich door het feit dat dienstverlener en klant samen de kwaliteit bepalen. De partij die dit ragfijne spel het beste speelt, heeft een voorsprong. De toegevoegde waarde wordt niet vanuit de directiekamer bepaald maar vanuit elke vestiging en in elk klantcontact.

Typerend voor de uitzendbranche zijn de snel veranderende organisatiemodellen door digitalisering, sociale media en veranderende wetgeving. Het concurrentieveld verandert sterk door consolidatie in de markt door grote partijen, branchevreemde toetreders en gebruik van nieuwe technologie zoals chatbots. Dat vraagt om een duidelijk profiel, het vermogen om snel aan te passen en daarnaast: discipline op de uitvoering!

In de uitzendbranche werken veel jonge mensen die de baan zien als een opstap in hun carrière, dus is er een sterke doorstroom van deze young professionals naar andere functies of bedrijven. Dat betekent dat ondernemers aan de ene kant talent moeten kunnen binden en aan de andere moeten zorgen voor snelle onboarding en het up-to-speed brengen van dat talent!

Klanten in de uitzendbranche

Met onze opdrachtgevers in de branche werken we aan lerende organisaties: een onderneming met een duidelijke visie, strategie én bijpassende cultuur voor langere termijn, die we gericht vertalen naar eigenaarschap en regelruimte voor professionals op alle niveaus. Dit zorgt voor het vermogen om nieuwe ontwikkelingen en keuzes snel en effectief te vertalen naar het juiste gedrag naar klanten en naar elkaar.

We hebben bijvoorbeeld leer- en groeiprogramma’s voor uitzendbureaus uitgevoerd, gericht op het vertalen van strategie naar praktijk, het verbeteren van commerciële performance en de taakvolwassenheid van leiders en professionals. Daarnaast bieden we gerichte onboarding- en reboarding-programma’s om professionals te sterken in hun persoonlijke en vakmatige groei in lijn met de ondernemingsstrategie. Voor onze dienstverlening geldt hetzelfde als voor de branche: we passen ons snel en effectief aan, aan de vraag van onze klant!