‘Mensen gericht in beweging brengen door hen persoonlijk te raken.’

Perspectieven analyseren, kritisch bevragen, constructief aan het denken zetten, creativiteit en logica verbinden en iedereen aan het woord laten komen. En pats! Daar ligt ineens kraakhelder de kern. De kern die richt en raakt. Omdat ‘ie klopt en echt is. En altijd strak met het oog op de afgesproken of gewenste richting. Via deze energieke reis komen mensen met Tjomme tot alignment. Met elkaar en voor hun organisatie.

Tjomme laveert moeiteloos tussen strategie en operatie, structuur en gedrag en gemeenschappelijke afspraken en persoonlijke belangen. Abstracte zaken als strategie of verandering vertaalt hij op maat naar betekenisvolle ervaringen en situaties van mensen. Met humor, scherpte en gevoel voor wat er leeft, haalt hij uit mensen en groepen wat zij in zich hebben. Zo weet hij beweging te brengen en te versterken.

Bij FProfs wordt Tjomme het meest gedreven om mensen en hun onderlinge samenwerkingen beter te maken. Talent laten bloeien door gezamenlijke ambities te realiseren. En dan verrast worden door de schone, concrete oplossingen die de mensen in zijn groepen ontwikkelen voor complexe processen en vraagstukken. Mooi!

Dankzij zijn brede ervaring als communicatieadviseur en copywriter ondersteunt Tjomme zijn klanten en passant met waardevol communicatieadvies. De positionering aanscherpen? Het merk vertalen? Impactvol woord, beeld en voorbeeldgedrag geven aan verandering? Hij weet hoe leidinggevenden betekenisvolle boodschappen kunnen overbrengen vanuit de organisatie-identiteit en -cultuur.

trh@fprofs.com
+31 (0) 6 17 24 20 13)


terug