Klant begeleiden is als spelen in een band…

Thijs weet wat hij wil. Hij is gedecideerd, slim en scherp. Hij voelt zich op z’n plek bij FProfs. Zijn kwaliteiten worden gewaardeerd en hij wordt erop ingezet. Hij is goed in instrumentarium, onderzoek en analyse.

De grote diversiteit aan werk en opdrachtgevers – zowel op locatie als op kantoor – spreekt Thijs erg aan. Hij houdt van ontwikkelen, iets nieuws bedenken. Bij FProfs kan dat. De lijnen zijn kort. Alle collega’s zitten dicht op elkaar. Er is een mooie onderlinge dynamiek: iedereen wordt meegenomen in alle processen en ingezet op eigen kwaliteit. Betrokkenheid is daardoor te allen tijde groot. Dat bevalt Thijs.

Als hij iets ziet gaat hij het oplossen. Zowel bij FProfs zelf als bij de klant. Thijs is van nature introvert. Hij houdt ervan om op zichzelf te zijn en na te denken. Toch vindt hij het heerlijk om dingen uit te leggen, de schoolmeester te zijn. Iets onderwijzen, juist ook voor een groep, past hem prima.

Hij geniet ervan de klant naar de oplossing van een probleem te begeleiden. Het is geen halszaak als hij daarbij een vergissing maakt. Hij vergelijkt dat met het spelen in een band, wat Thijs ook doet. ‘Zet je een verkeerd couplet in dan heeft alleen de band dat in de gaten. Het publiek merkt daar niets van. Als je maar doorgaat.’ Die instelling geeft hem zelfvertrouwen.

tqr@fprofs.com
+31 (0) 6 12 15 48 82


terug