Wat leeft er tussen organisatiedoelen en menselijk gedrag?

De juiste managementcompetenties en -gedragingen om medewerkers de strategie te laten uitvoeren. Ziedaar Marks afstudeerscriptie bij FProfs. Echt energie krijgt hij ervan om zijn onderzoeksuitkomsten tot meetinstrument voor cultuur- en organisatieverandering te ontwikkelen. Voor FProfs.

Mark is sociaal, behulpzaam en enthousiast. Hij heeft een open, vriendelijke blik. En een brede kijk op menselijke interacties. Dat blijkt ook uit zijn studievakken: psychologie, bestuurskunde, strategische HRM en veranderkunde.

Marks kracht?

Complexe organisatievraagstukken zoals strategie-alignment terugbrengen tot behapbare, concrete brokken. Samenhang aanbrengen en verbindingen leggen. Op coachende manier legt hij helder en beeldend uit waar een knelpunt in een organisatie of interactie zit. Daarbij weet hij mensen te enthousiasmeren en te motiveren.

En Mark is ondernemend. Een brainstormsessie organiseren, nieuwe relaties aantrekken, een commissie aansturen: zijn sales- en service-ervaring in recruitment, startup, zorg en horeca helpen hem de relevante zaken soepel voor elkaar te krijgen voor grotere groepen.

mgg@fprofs.com
+31 (0) 6 27 31 23 29


terug